Yin (ontspannings) Yoga

Deze lessen typeren zich door het rustige karakter. Alle houdingen worden langzaam uitgevoerd zodat je je bewust wordt van je lichaam en geest. Bij Yin Yoga richten we ons op het ontspannen van onze spieren. Als we onze spieren ontspannen bereiken we het dieper gelegen bindweefsel. De Yin houdingen worden 3-5 minuten aangehouden om zo het bindweefsel de mogelijkheid te geven te rekken. 

 

Yin Yoga geeft diepe ontspanning, creëert ruimte in je lichaam en geest en is een echt kadootje aan jezelf. Zie het rooster wanneer deze lessen worden gegeven.

 

Yin Yang Yoga

 

Yang is alles wat dynamisch is, steeds veranderend, zichtbaar, warm en sterk. Yin is alles wat statisch is, stil, verborgen, koud en zacht. De een bestaat niet zonder de ander. Tijdens deze lessen combineren we het krachtige fysieke aspect van de Vinyasa Yoga met de stilte van de Yin Yoga. De les kan beginnen met rustige Yin houdingen en dan steeds actiever worden of juist starten met Yang zonnegroeten en afsluiten met ontspannen Yin Yoga. Er wordt gezocht naar een mooi evenwicht om Yin en Yang te balanceren. Zie het rooster wanneer deze lessen worden gegeven.

 

Stoelyoga  

 

Ondanks dat alle lessen toegankelijk zijn voor alle leeftijden is deze les speciaal voor mensen die moeite hebben met het zitten op een yogamat en voor mensen die wat minder mobiel zijn. Het is een les waarbij de oefeningen rustig zijn, niet te lang worden aangehouden en niet te zwaar zijn.  Elke les wordt begonnen met eenzelfde serie oefeningen, waarbij alle gewrichten bewogen worden en weer soepel worden gemaakt. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de ademhaling en leer je goed ontspannen. 

 

Zie het rooster wanneer deze lessen worden gegeven.

 

BuitenYoga|SupYoga|YogaWorkshops
 

Pilates Stretches
Yoga Class
Elderly Couple Practising Yoga