Ontspannen in de Kerk

Op vrijdagavond en zondagochtend zal er in deze prachtige kerk een heerlijke yin (ontspannings) yoga workshop verzorgt worden. Doe mee en ervaar deze unieke belevenis! Je krijgt de mogelijkheid om deze kerk van binnen te bewonderen en te genieten van zijn prachtige interieur en raampartijen waar door de lichtinval zorgt voor een betoverende sfeer.

 

Iedereen is van harte welkom, Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben; integendeel, dit is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken  met (yin) yoga en te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen! Voor een impressie klik hier

 

De kosten voor deze avond/ochtend zijn 15 Euro per persoon. Voor de materialen en het kopje ontspanningsthee worden gezorgd. 

De eerstvolgende data in de Kerk staan gepland op vrijdagavond 3 april van 20:00 tot 21:30 uur en zondagochtend 5 april van 9:30 tot 11:00 uur. Opgeven kan via het online rooster of stuur een email via de contactpagina.  

NIEUW!! - Op zondagochtend 5 april kun je van 11:30-12:30 uur in deze Kerk terecht voor een Stoelyoga les. Opgeven kan op dezelfde manier als voor de Yin lessen, zie hierboven. Kosten bedragen 12,50 Euro. 

Bijzondere locatie - Mariakapel in Hoorn

Gedurende het jaar worden er in deze prachtige ruimte Yin Yoga Specials 

gehouden. De eerstvolgende Special zal in maart plaatsvinden.

 

De exacte datum volgt.

Buiten Yoga

In de zomermaanden zal er op de zondagochtend van 10.00-11.00 een ontspannende yogales verzorgt worden op het terrein van Oranje Buiten in Hoorn, aan het mooie Markermeer. Bij minder weer hebben we de mogelijkheid om de les binnen te volgen of onder een open tent. 

Wie wil nu niet zijn weekend zo beginnen! Even tijd voor jezelf.

Na de les drinken we een kopje verse munt/gember thee op het terras van Oranje Buiten. Kosten voor deze ochtend incl consumptie bedragen 12,50 Euro.

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

​© 2019 Yoga met Susan

tel 06-53359800