Bijzondere locatie - Mariakapel in Hoorn

Op zondagochtend 3 november zal er in deze prachtige ruimte

in Hoorn een Yin (ontspannings)Yogales verzorgt worden.

De deuren van de kapel gaan om 9:15 uur open en de les begint

om 9.30 tot 11:00 uur. Deze les is voor iedereen toegankelijk en

een mooie manier om kennis te maken met (yin) yoga.

 Opgeven voor deze ochtend kan via de contactpagina of direct

via het online rooster.

Kosten bedragen 15 Euro per persoon inclusief gebruik van 

materialen en een kopje thee na afloop.

Ontspannen in de Kerk

Op vrijdagavond en zondagochtend zal er in deze prachtige kerk een heerlijke yin (ontspannings) yogales verzorgt worden. Doe mee en ervaar deze unieke belevenis! Je krijgt de mogelijkheid om deze kerk van binnen te bewonderen en te genieten van zijn prachtige interieur en raampartijen waar door de lichtinval zorgt voor een betoverende sfeer.

 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring met yoga te hebben; integendeel, dit is de gelegenheid bij uitstek om eens een (yin) yogales te volgen en te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen! Voor een impressie klik hier

 

De kosten voor deze avond/ochtend zijn slechts 15 Euro per persoon. Voor de materialen en het kopje ontspanningsthee worden gezorgd. 

De eerstvolgende lessen in de Kerk staan gepland op vrijdagavond 15 november van 20:00 tot 21:30 uur en zondagochtend 17 november van 9:30 tot 11:00 uur. Opgeven kan via het online rooster of stuur een email via de contactpagina

Buiten Yoga

In de zomermaanden zal er op de zondagochtend van 10.00-11.00 een ontspannende yogales verzorgt worden op het terrein van Oranje Buiten in Hoorn, aan het mooie Markermeer. Bij minder weer hebben we de mogelijkheid om de les binnen te volgen of onder een open tent. 

Wie wil nu niet zijn weekend zo beginnen! Even tijd voor jezelf.

Na de les drinken we een kopje verse munt/gember thee op het terras van Oranje Buiten. Kosten voor deze ochtend incl consumptie bedragen 12,50 Euro.

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

​© 2019 Yoga met Susan

tel 06-53359800

Blokkerk