We mogen naar buiten!! Lees onderstaand protocol goed door zodat we samen op een veilige manier weer in groepsverband yoga kunnen doen.

Protocol buiten yoga: voor deelnemers

 • Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur één van de volgende (ook milde) klachten hebt; neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) en benauwdheid.

 • Blijf thuis als ook iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen geen klachten meer heeft mag je weer sporten en naar buiten.

 • Schud geen handen.

 • Houd 1.5 meter afstand (ook tijdens de les en onderling)

 • Kleed thuis alvast om en ga thuis naar het toilet.

 • Was je handen voordat je naar de les komt en na afloop.

 • Hou je persoonlijke spullen zoveel mogelijk bij je.

 • Online aanmelden is verplicht via het online rooster

 • Kleed je warm aan of trek laagjes kleding aan, en neem voor de eindontspanning iets warms mee zoals, een vest, dikke sokken, dekentje of grote sjaal.

 • We schenken geen thee na afloop van de les, neem zelf iets van een flesje water mee. 

 • Geef elkaar de ruimte bij het betreden/verlaten van de tuin.

 • We begrijpen heel goed dat het onwijs leuk is om elkaar weer te zien en te spreken, maar laten we samen ons best doen om groepsvorming te voorkomen.

Buiten Yoga Locatie 1

In deze prachtige, zeer diepe en privacyvolle binnentuin zal met mooi weer buitenlessen worden gegeven. Deze tuin bevindt zich aan de Dorpsstraat in Zwaag. 

Voor dagen/tijden en om een matje te reserveren zie het online rooster. De dagen/tijden zullen per week verschillen ivm het weer. 

Buiten Yoga Locatie 2

In de zomermaanden zal er op de zondagochtend van 10.00-11.00 een ontspannende yogales verzorgt worden op het terrein van Oranje Buiten in Hoorn, aan het mooie Markermeer. 

Na de les drinken we een kopje verse munt/gember thee (of cappuccino :-)) op het terras van Oranje Buiten. 

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. De eerste buitenles bij Oranje Buiten staat gepland op Tweede Pinksterdag, 1 juni.

Voor het reserveren van een matje klik hier.

Bijzondere locatie - Mariakapel in Hoorn

Gedurende het jaar worden er in deze prachtige ruimte Yin Yoga Specials 

gehouden. De eerstvolgende Special zal in juni plaatsvinden.

 

De exacte datum volgt.

Ontspannen in de Kerk

Op vrijdagavond en zondagochtend zal er in deze prachtige kerk een heerlijke yin (ontspannings) yoga workshop verzorgt worden. Doe mee en ervaar deze unieke belevenis! Je krijgt de mogelijkheid om deze kerk van binnen te bewonderen en te genieten van zijn prachtige interieur en raampartijen waar door de lichtinval zorgt voor een betoverende sfeer.

 

Iedereen is van harte welkom, Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben; integendeel, dit is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken  met (yin) yoga en te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen! Voor een impressie klik hier

 

De kosten voor deze avond/ochtend zijn 15 Euro per persoon. Voor de materialen en het kopje ontspanningsthee worden gezorgd. 

De eerstvolgende data in de Kerk stonden gepland op vrijdagavond 3 april van 20:00 tot 21:30 uur en zondagochtend 5 april van 9:30 tot 11:00 uur. Helaas kunnen deze geen doorgang vinden. Zodra er nieuwe data bekend zijn zullen deze hier worden gepubliceerd. Wil je op de hoogte gehouden worden hiervan stuur dan een email via de contactpagina.  

NIEUW!! - Op de zondagochtenden kun je in de Kerk ook terecht voor een Stoelyoga les. De lessen zijn van 11:30-12:30. Opgeven kan op dezelfde manier als voor de Yin lessen, zie hierboven. Een unieke beleving!

​© 2019 Yoga met Susan

tel 06-53359800

Blokkerk