Relax Workshop - Blokkerk

Op zondagochtend 25 oktober kun je in de Blokkerk in Blokker terecht voor een Relax workshop.  

Tegenwoordig werken we steeds harder en staan we constant ‘AAN’ door de stroming online prikkels. Daardoor vergeten we soms om ons lichaam en geest voldoende op te laden. We doen veel aan multitasken: een mailtje, telefoontje, de kinderen ophalen van school en daarna nog koken. Soms razen we maar door. Vaak is ons lichaam de graadmeter die ons vertelt dat we even wat rustiger aan moeten doen.

Tijdens deze Relax workshop leer je je bewust te worden van de signalen die je lichaam afgeeft en de gedachtengang in je hoofd. Door middel van meditatie, ademhalingstechnieken en eenvoudige (yin) yogahoudingen leer je hoe je van ‘AAN’ naar ‘UIT’ kunt gaan, van denken naar voelen en van doen naar zijn. Je krijgt praktische tips mee die je na de workshop thuis of op het werk gelijk kunt gebruiken. Helemaal Zen ga je weer naar huis!

Deze ochtend is een echt cadeautje aan jezelf.

De ochtend is van 10-12 uur. Reserveer hier je plekje!

 

- Workshop incl gebruik materialen, ontspanningsthee met wat lekkers, ontspanningspresentje 22,50 Euro - 

Ontspannen in de Kerk

Op vrijdagavond 30 oktober en op zondagochtend 1 november kun je in deze prachtige kerk in Blokker terecht voor een XL Yin Yoga Special. 

 

Doe mee en ervaar deze unieke beleving!

 

Je krijgt de mogelijkheid om deze kerk van binnen te bewonderen en te genieten van zijn prachtige interieur en raampartijen waar door de lichtinval zorgt voor een betoverende sfeer. Daarnaast leer je je goed ontspannen door de yin houdingen die we doen.

 

Voor een impressie klik hier.

 

Kom genieten en ontspannen in de Kerk

- Kosten incl. gebruik materialen en onspanningsthee na met wat lekkers 22,50 Euro -

SupYoga

Suppen en Yoga, een ideale combinatie!! Heerlijk het water om op een Stand Up Paddle Board een stukje te suppen om vervolgens op een SUPer mooi plekje in het Dwaalpark een yogales te volgen.

Als september ons goedgezind is qua weer zal er op een zaterdagochtend nog een SUPYoga les worden ingepland. Hou de site in de gaten! 

Je hoeft geen SUP of Yoga ervaring te hebben. Plekje reserveren via het online aanmeldsysteem.

- SUPYoga incl gebruik SUP en peddel 35 Euro -

​© 2019 Yoga met Susan

tel 06-53359800

Blokkerk