Buiten Yoga Locatie 1

In de zomermaanden worden er verschillende yogalessen verzorgd op het terrein van Oranje Buiten in Hoorn, aan het Markermeer. Klik op het plaatje hiernaast voor de exacte locatie. 

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben en lenig zijn hoeft al helemaal niet. Voor materialen en een consumptie bij Oranje Buiten wordt gezorgd. Graag je matje reserveren via de website.

De eerstvolgende les vindt plaats op zondag 9 augustus:


Lazy Sunday Morning (9:30-11:00 uur)- Begin je dag heerlijk relaxt met een ontspannings (yin) yogales aan het water. Na de les drinken we een verse gember/munt thee (of cappuccino 😊) op het terras van Oranje Buiten.

- Yogales incl Verse munt/gemberthee 15 Euro -

Buiten Yoga Locatie 2

In deze prachtige, zeer diepe en privacyvolle binnentuin zal met mooi weer buitenlessen worden gegeven. Deze tuin bevindt zich aan de Dorpsstraat in Zwaag. 

Voor dagen/tijden en om een matje te reserveren zie het online rooster. De dagen/tijden zullen per week verschillen ivm het weer. 

- Yogales incl gebruik materialen 10 Euro -

Kom je pootje baden?

Relaxen aan een echte indoor pool, wie wil dat nu niet!

Op zondagochtend 30 augustus kun je in deze bijzondere ruimte een

XL Yin Yogales volgen. 

Rondom dit kunstwerk kun je ontspannen en genieten van een extra

lange Yin Yogales. We beginnen om 10 uur. Na de les mag je in het

zwembad pootje badenmet een heuse Summer Mocktail in je handen

dus neem je handdoek mee! 

Een matje reserveren voor deze relaxte ochtend kan via het

online rooster. 

 

-Kosten bedragen 22,50 Euro per persoon

Ontspannen in de Kerk

Op vrijdagavond en zondagochtend zal er in deze prachtige kerk een heerlijke yin (ontspannings) yoga workshop verzorgt worden. Doe mee en ervaar deze unieke belevenis! Je krijgt de mogelijkheid om deze kerk van binnen te bewonderen en te genieten van zijn prachtige interieur en raampartijen waar door de lichtinval zorgt voor een betoverende sfeer.

 

Iedereen is van harte welkom, Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben; integendeel, dit is de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken  met (yin) yoga en te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen! Voor een impressie klik hier

 

Zodra er nieuwe data bekend zijn zullen deze hier worden gepubliceerd. Wil je op de hoogte gehouden worden hiervan stuur dan een email via de contactpagina.  

​© 2019 Yoga met Susan

tel 06-53359800

Blokkerk