top of page

Yoga met Susan geeft verschillende yogalessen in Zwaag. Daarnaast worden er Specials en Workshops georganiseerd op bijzondere locaties in Hoorn en omgeving zoals bijvoorbeeld de Mariakapel in Hoorn en de Blokkerk in Blokker. Alle lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Ook geef Susan een cursus Leren Ontspannen

Wie ben ik?

Mijn naam is Susan Stavenuiter, een nuchtere West-Fries die geniet van alles wat het leven te bieden heeft.

10 jaar geleden ben ik begonnen met het volgen van yogalessen om mijn lichaam soepel en sterk te houden. Ik kampte met (lage) rugklachten en yoga hielp enorm.

Sindsdien heb ik vele yoga opleidingen gevolgd en met succes afgerond zoals  de Yin Yoga docenten opleiding, de Yin Yang opleiding en Stoelyoga docenten opleiding.

Yoga heeft mij veel bewuster gemaakt van mijn ademhaling, mijn gedachtes en mijn lichamelijke grenzen. Yoga geeft mij rust en biedt mij tevens een fysieke en mentale uitdaging. 

Na 20 jaar voor diverse internationale bedrijven te hebben gewerkt besloot ik in 2019 voor mezelf te beginnen. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen de voordelen van yoga te laten ervaren, of het nu op de mat is, van de mat af of op een stoel. Yoga brengt je in contact met jezelf. 

 

Ik nodig je graag uit om een keer een proefles te komen volgen om te kijken wat yoga voor jou kan betekenen. 

Stuur mij een berichtje via de contact pagina voor het inplannen van een proefles. Tot ziens op de mat! (en nee, je hoeft niet lenig te zijn..)

susan.jpeg
bottom of page