Over Yoga met Susan

Yoga met Susan geeft verschillende yogalessen in Cultureel Centrum de Plataan in Zwaag. Daarnaast worden er ontspannings (yin) yoga lessen verzorgd op bijzondere locaties zoals de Mariakapel in Hoorn en de Blokkerk in Blokker. Alle lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Wie ben ik?

Mijn naam is Susan Stavenuiter, een nuchtere West-Fries die geniet van alles wat het leven te bieden heeft! Ik ben moeder van 3 kids, Mees (13), Maartje (11) en Loes (8) en getrouwd met Johan Bot. 

Jaren geleden ben ik begonnen met het volgen van yogalessen om mijn lichaam soepel en sterk te houden. Ik deed met name Power (Yang) yoga. Ik wilde in eerste instantie de Yang Teacher Training gaan doen totdat Yin Yoga op mijn pad kwam. Wat is dit een bijzondere vorm van yoga, eentje die ik nog niet eerder had beoefend en een goede tegenhanger voor mijn Yang leven! Yin vond ik zo interessant dat ik eerst de de Yin Yoga Teacher Training ben gaan volgen om me daarna in het Yang gedeelte te verdiepen. 

Yoga heeft mij veel bewuster gemaakt van mijn ademhaling, mijn gedachtes, mijn lichamelijke grenzen. Yoga geeft mij rust en biedt mij tevens een fysieke en mentale uitdaging. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen de voordelen van yoga te laten ervaren en daarvoor dien je het te doen! Ik wil je daarom graag uitnodigen een keer een proefles te komen volgen om te kijken wat yoga voor jou kan betekenen. 

Stuur mij een berichtje via de contact pagina voor het inplannen van een proefles. Tot ziens op de mat! (en nee, je hoeft niet lenig te zijn..)