top of page

Balans

Find your balanceDe juiste balans vinden is niet altijd eenvoudig. Het ene moment wordt jouw aandacht opgeslokt door je werk en het andere moment heb je al jouw tijd, aandacht en energie nodig voor bijvoorbeeld de zorg van je kinderen of misschien een ouder die ziek is.


“Als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook beter voor een ander zorgen."

Wanneer we goed voor onszelf zorgen dat wil zeggen; gezond eten, bewegen, voldoende ontspanning, dan zijn we niet snel uit balans te krijgen. De basis, de fundering waar alles vanuit gedaan wordt is stabiel. Als je goed voor jezelf zorgt dan kun je ook beter voor andere zorgen en ook je werk beter uitvoeren. Het begint dus allemaal bij jou.


Wat doe jij aan zelfzorg?


Vaak zijn we zo in de weer, druk met van alles en nog wat, dat we daar niet (vaak genoeg) bij stil staan. Wat heb jij nodig? Waar wordt jij blij van, waar krijg jij energie van? Deze eenvoudige vragen kun je jezelf stellen bij iedere keuze die je maakt. En dat zijn er veel! Zodra je beter voor jezelf leert zorgen zul je merken dat er ook een betere balans ontstaat tussen jouw en het anderen, wat het ook mag zijn. De zorg voor anderen, jouw werk, jouw relaties met vrienden, familie. Probeer het eens uit, iedere keer wanneer je voor een keuze staat; is dit goed voor mij?
49 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page