top of page

 

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga die voor iedereen goed te doen is. Yin Yoga wordt ook wel ontspanningsyoga genoemd. Yin Yoga geeft je de tijd om te voelen, in contact te komen met jezelf, je aandacht naar het hier en nu te brengen en het ervaren van een diepe ontspanning. In deze rust kunnen inzichten opkomen. Het helpt je tevens om beter te kunnen slapen.

Yin Yoga richt zich op het creëren van ruimte in je bindweefsel en je gewrichten. Door een houding lang aan te houden (en niet te bewegen zoals bij actievere vormen van Yoga) bereik je het stugge bindweefsel en kom je dieper in je stretches. Je laat spanningen los

en komt zo letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. 

Tijdens de Specials die ik geef gebruik ik altijd Yin Yoga houdingen. Yin Yoga houdingen gebruik je om in jouw lichaam te komen. Dus vanuit je hoofd, het denken, naar je lichaam, het voelen. 

Wekelijkse Yin Yoga lessen

 Woensdagochtend 9:00-10:00 uur - Yin Yoga

 Donderdagavond 19:30-20:30 uur - Yin Yoga

Alle bovenstaande lessen worden in de Plataan in Zwaag gegeven. Wil je meedoen? Laat het me weten via de mail

Wil je liever online lessen volgen vanuit jouw eigen omgeving en op jouw eigen tempo? Schaf dan een online lespakket aan. Dit 

pakket bestaat uit 5 verschillende yin (ontspanning) yogalessen. Is het lastig voor jou op de mat? Ga dan voor het Ontspannen op de Stoel pakket. De linkjes brengen je naar het online rooster. Klik op Tarieven (rechtsboven) om een pakket uit te kiezen. 

  • Saskia: Oplaadmoment in de week. Goed voor lijf en geest. Nooit gedacht dat ik dit prettig zou vinden maar de lessen van Susan hebben mij al veel gebracht

  • John: De combinatie van Yin/ontspanning en Yang/inspanning, is heerlijk! 

  • Natasja: Susan geeft les zoals Yin Yoga bedoeld is. Zij brengt rust en ontspanning, geeft uitleg op een zeer prettige manier en weet dit alles te combineren met fijne muziek. Een absolute aanrader! 

  • Patricia: Op woensdagochtend eerst de kids naar school brengen om daarna gelijk door te gaan naar de Yin Yoga, beter kan mijn dag niet beginnen. 

 

bottom of page