top of page

AGENDA 2023

12 december - Yin Yoga & Ademworkshop
13 december - Yin & Klankschalen
15 december - Yin & Cacao

AGENDA 2024

9 januari - Yin & Cacao
12 januari - Stress & Trauma Release (BRTT)
15 januari - Yin & Ademwerk
24 januari - Yin & Klankschalen
9 februari - Stress & Trauma Release (BRTT)

13 februari - Yin Yoga & Ademworkshop
1 maart - Yin & Cacao
3 maart - Selfcare Sunday
8 maart - Stress & Trauma Release (BRTT)
11 maart - Yin & Ademwerk
20 maart - Yin & Klankschalen

Yin Yoga & Adem workshop 

Tijdens deze kerksessie* (deze avond wordt gegeven in het mooiste kerkje van West -Friesland) gaan we XXL ontspannen. Door diverse ademhalingstechnieken (oa Wim Hof ademhaling, 4/7/8 ademhaling) en houdingen vanuit de ontspanningsyoga (yin yoga) leer je hoe je van ‘AAN’ naar ‘UIT’ kunt gaan, van denken naar voelen en van doen naar zijn.

 

Een bijzondere avond waarbij jij in een korte tijd leert hoe je jouw lichaam en geest kunt ontspannen. Met praktische tips en een ontspannen lichaam en geest ga je weer naar huis, een echt cadeautje voor jezelf!

Waar: Blokkerk, Blokker

Wanneer: Dinsdag 12 december / Dinsdag 13 februari

Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Investering in jezelf: 40 Euro 

*deze avond is zeer geschikt voor mensen die nog geen yoga ervaring hebben en willen weten wat yin yoga en ademhalingstechnieken voor ze kunnen betekenen. 

kerk.jfif

Yin & Klankschalen 

Yin Yoga en Klankschalen; DE combinatie voor een heerlijke ontspannen avond in het mooiste kerkje van West Friesland!

Deze avond staat in het teken van rust en ontspannen. We richten ons op de Yin energie, even gewoon Zijn en niets moeten. Geen doelen stellen maar observeren van wat er is, vanuit je hoofd naar je lichaam. Door de Yin houdingen die we doen en door de trillingen van de klankschalen krijg je de kans om op dieper niveau te ontspannen.

De houdingen hebben effect op de energiebanen (meridianen) in je lichaam, het bindweefsel en op de ligamenten en pezen. Je maakt ruimte in je lichaam en geest en laat alles weer stromen!

Doe mee en ervaar deze unieke beleving! Klik hier voor een impressie. 

Waar: De Blokkerk, Blokker   

Wanneer: Woensdag 13 december / Woensdag 24 januari / 20 maart

Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Investering in jezelf: 40 Euro

th.jpeg

Stress & Trauma Release Sessie

Tijdens deze avond ervaar je de kracht van bewust verbonden ademen en BRTT® - Body Remembers Trauma Therapy. 

 

Wat is BRTT® en Verbonden ademen?

Body Remembers Trauma Therapy is een methode die dmv een aantal eenvoudige oefeningen het lichaam helpt patronen van diepliggende (chronische) spierspanning veroorzaakt door stress en trauma, uit het lichaam te ontladen. Het ontladen van spanning en verkramping zorgt voor ontspanning in spier en bindweefsel en kalmeert op deze wijze het zenuwstelsel. Hierdoor keert het lichaam terug naar een staat van rust en balans.

Verbonden ademhaling brengt meer ruimte in je lichaam. Je kunt je systeem ‘vrij ademen’ van oude bagage die je niet meer nodig hebt. Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht!

Laat los wat jou niet meer dient. Deze sessies worden in kleine groepjes gegeven van max 8 personen. *

Waar: De Blokkerk, Blokker

Wanneer: vrijdagavond 12 januari / 9 februari / 8 maart 2024

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Investering in jezelf: 85 Euro 

*wil je liever een 1 op 1 sessie, neem dan contact met mij op

 

adem-je-vrij.jpg

Yin & Cacao

We maken deze avond gebruik van ceremoniële cacao.

Cacao is een heilige en medicinale boon die al duizenden jaren gebruikt wordt tijdens rituelen en ceremonies in met name Midden en Zuid Amerika. Het is niet de cacao/de chocolade die we hier kennen vanuit de supermarkt. Het gaat om rauwe cacao, cacao in al zijn puurheid en heiligheid. Tijdens deze sessie drinken we de cacao. De cacao zorgt voor een goede doorbloeding van o.a. de hersenen. Dit heeft een positieve werking op het mentale, fysieke en spirituele vlak. Blokkades kunnen worden opgeheven en de levensenergie kan weer gaan stromen. Daarnaast bevat rauwe cacao ingrediënten die helpen het lichaam en de geest te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en het versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.

Daarnaast gebruiken we de yin houdingen (ontspanning) en verschillende klankschalen om nog dieper in contact te komen met jezelf, met jouw hart.

 

Waar: De Blokkerk, Blokker
Wanneer:  15 december / 9 januari Nieuwjaars Special / 1 maart
Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Investering in jezelf: 55 Euro

cacao.jpeg

Yin & Ademwerk

Adem je vrij!

 

Ademen doen we meestal onbewust en staan we eigenlijk nooit echt bij stil. Maar wist je dat jouw longen (en dus jouw ademhaling) sterk in verbinding staan met jouw emoties?

Onze ademhaling staat in verbinding met onze emoties, vaak emoties die we onbewust hebben weggestopt.

 

Tijdens deze avond passen we diverse ademhalingstechnieken toe (waaronder de verbonden ademhaling) die er voor zorgen dat je dieper in jezelf kunt keren en dat je onnodige spanningen in je lichaam loslaat, je heft blokkades op en laat alle energie weer door jouw lichaam stromen.

Ademen is een reis naar binnen toe, je komt in een onderbewuste laag. Jouw lichaam is heel intelligent, het weet precies wat het moet doen, alles wat op dat moment gezien wil worden komt naar boven. Je gaat vanuit je hoofd in jouw lichaam en maakt diep contact met jezelf.

 

Na deze avond zul je je lichter voelen, vrijer. Je laat oude patronen los, laat de energie in jouw lichaam weer stromen.

Waar: De Blokkerk, Blokker   

Wanneer:  15 januari / 11 maart

Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Investering in jezelf: 45 Euro

danshart2-e1488316842976.jpg
bottom of page