top of page

AGENDA 2024

29 mei - Yin & Klankschalen

12 juni - Yin & Ademwerk
14 juni - Stress & Trauma Release (VOL)
21 juni - Yin & Cacao
26 juni - Yin & Klankschalen
30 juni - Stress & Trauma Release


7 juli - Yin Yoga & Ademworkshop

30 augustus - Stress & Trauma Release

Al deze sessies worden gegeven in het mooiste kerkje van West Friesland
(de Blokkerk in Blokker).


Je kunt deze sessies individueel boeken. Kies een Special uit die bij je past en druk op de Aanmelden knop.

groeier-blokkerk.jpg

Yin Yoga & Adem workshop 

Tijdens deze sessie gaan we XXL ontspannen. Door diverse ademhalingstechnieken (oa Wim Hof ademhaling, 4/7/8 ademhaling) en houdingen vanuit de ontspanningsyoga (yin yoga) leer je hoe je van ‘AAN’ naar ‘UIT’ kunt gaan, van denken naar voelen en van doen naar zijn.
 
Een bijzondere ochtend/avond waarbij jij in een korte tijd leert hoe je jouw lichaam en geest kunt ontspannen. Met praktische tips en een ontspannen lichaam en geest ga je weer naar huis, een echt cadeautje voor jezelf!

Wanneer: Zondagochtend 7 juli
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Investering in jezelf: 40 Euro 

*deze workshop is zeer geschikt voor mensen die nog geen yoga ervaring hebben en willen weten wat yin yoga en ademhalingstechnieken voor ze kunnen betekenen. 

kerk.jfif

Yin & Klankschalen 

Yin Yoga en Klankschalen; DE combinatie voor een heerlijke ontspannen avond in het mooiste kerkje van West Friesland!

Deze avond staat in het teken van rust en ontspannen. We richten ons op de Yin energie, even gewoon Zijn en niets moeten. Geen doelen stellen maar observeren van wat er is, vanuit je hoofd naar je lichaam. Door de Yin houdingen die we doen en door de trillingen van de klankschalen krijg je de kans om op dieper niveau te ontspannen.

De houdingen hebben effect op de energiebanen (meridianen) in je lichaam, het bindweefsel en op de ligamenten en pezen. Je maakt ruimte in je lichaam en geest en laat alles weer stromen!

Doe mee en ervaar deze unieke beleving! Klik hier voor een impressie. 

Wanneer: Woensdag 29 mei / 26 juni

Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Investering in jezelf: 40 Euro

th.jpeg

Stress & Trauma Release Sessie

Tijdens deze avond ervaar je de kracht van bewust verbonden ademen en BRTT® - Body Remembers Trauma Therapy. 

 

Wat is BRTT® en Verbonden ademen?

Body Remembers Trauma Therapy is een methode die dmv een aantal eenvoudige oefeningen het lichaam helpt patronen van diepliggende (chronische) spierspanning veroorzaakt door stress en trauma, uit het lichaam te ontladen. Het ontladen van spanning en verkramping zorgt voor ontspanning in spier en bindweefsel en kalmeert op deze wijze het zenuwstelsel. Hierdoor keert het lichaam terug naar een staat van rust en balans.

Verbonden ademhaling brengt meer ruimte in je lichaam. Je kunt je systeem ‘vrij ademen’ van oude bagage die je niet meer nodig hebt. Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht!

Laat los wat jou niet meer dient. Deze sessies worden in kleine groepjes gegeven van max 8 personen. *

Wanneer: 14 juni / 30 juni / 30 augustus

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Investering in jezelf: 89 Euro 

*wil je liever een 1 op 1 sessie, neem dan contact met mij op

 

adem-je-vrij.jpg

Yin & Cacao

We maken deze avond gebruik van ceremoniële cacao.

Cacao is een heilige en medicinale boon die al duizenden jaren gebruikt wordt tijdens rituelen en ceremonies in met name Midden en Zuid Amerika. Het is niet de cacao/de chocolade die we hier kennen vanuit de supermarkt. Het gaat om rauwe cacao, cacao in al zijn puurheid en heiligheid. Tijdens deze sessie drinken we deze cacao in zijn puurste vorm.

 

De cacao zorgt voor een goede doorbloeding van o.a. de hersenen. Dit heeft een positieve werking op het mentale, fysieke en spirituele vlak. Daarnaast bevat rauwe cacao ingrediënten die helpen het lichaam en de geest te helen, de nieren en lever te ontgiften, stress te verminderen en het versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.

 

Het is een prachtige avond waarbij we de spirit van de cacao uitnodigen, zij zorgt er voor dat jouw hart opengaat en dat je de focus hebt om daar te zijn waar je mag zijn. Kom het ervaren🩷


Wanneer:  vrijdagavond 21 juni (volle maan editie)
Tijd: 20:00 - 22:00 uur

Investering in jezelf: 55 Euro 

Duo Ticket: 98 Euro 

cacao.jpeg

Yin & Ademwerk

Adem je vrij!

 

Ademen doen we meestal onbewust en staan we eigenlijk nooit echt bij stil. Maar wist je dat jouw longen (en dus jouw ademhaling) sterk in verbinding staan met jouw emoties?

Onze ademhaling staat in verbinding met onze emoties, vaak emoties die we onbewust hebben weggestopt.

 

Tijdens deze avond passen we diverse ademhalingstechnieken toe (waaronder de verbonden ademhaling) die er voor zorgen dat je dieper in jezelf kunt keren en dat je onnodige spanningen in je lichaam loslaat, je heft blokkades op en laat alle energie weer door jouw lichaam stromen.

Ademen is een reis naar binnen toe, je komt in een onderbewuste laag. Jouw lichaam is heel intelligent, het weet precies wat het moet doen, alles wat op dat moment gezien wil worden komt naar boven. Je gaat vanuit je hoofd in jouw lichaam en maakt diep contact met jezelf.

 

Na deze avond zul je je lichter voelen, vrijer. Je laat oude patronen los, laat de energie in jouw lichaam weer stromen.

 

Wanneer:  Woensdag 12 juni

Tijd: 19:30 - 21:30 uur

Investering in jezelf: 45 Euro

danshart2-e1488316842976.jpg

Yin & de Kou

Ga je mee het ijsbad in?

 

10 jaar geleden stapte ik bij Wim Hof, de Iceman, het ijsbad in en om dit te vieren heb ik een nieuwe Special in het leven geroepen; Yin en de Kou.

 

Tijdens deze ochtend wordt je goed voorbereid om het ijswater te trotseren. We beginnen met een aantal ademhalingstechnieken en Yin Yoga houdingen om vanuit je hoofd in je lichaam te komen. Er zal uitleg worden gegeven wat kou met jouw lichaam doet zodat je goed geïnformeerd het bad in stap. Na het ijsbad warmen we onszelf weer op in de kerk met een aantal oefeningen waarbij je bloed goed gaat stromen in je lichaam en je lekker warm wordt. Met een kopje thee en wat lekkers ronden we deze enerverende ochtend af. 

 

Kom in goed contact met je lichaam en geef jezelf die energieboost!

Wanneer:  Deze Special wordt weer in het najaar gegeven, datum volgt.

Tijd: 10:00 - 12:30 uur

Investering in jezelf: 89 Euro

wim hof 2014.jpg
bottom of page